Image
Is Drupal iets voor jou?

Website met Drupal CMS

Ontdek waarom het Drupal CMS een krachtige keuze is voor ondernemers, content editors en marketeers. Leer de voordelen en wanneer dit CMS het beste werkt voor jouw bedrijf.
Image
Is Drupal iets voor jou?

Als ondernemer, content editor en marketeer moet je zeker overwegen om voor het populaire Drupal CMS systeem te kiezen. Het biedt een breed scala aan functies en mogelijkheden die specifiek zijn ontworpen om aan de vereisten van moderne bedrijven te voldoen.

Een van de belangrijkste voordelen van Drupal is de krachtige inhoudbeheerfunctionaliteit. Met een intuïtieve beheerinterface kan je eenvoudig inhoud toevoegen, bewerken en beheren zonder veel technische kennis te hebben. Bovendien is het CMS flexibel en kan het worden aangepast aan de specifieke behoeften van je bedrijf en website.

Een Drupal website is ook mobiel compatibel, wat belangrijk is voor een groeiend aantal mobiele gebruikers. Het is ontworpen met beveiliging in het achterhoofd en wordt regelmatig bijgewerkt om bekende beveiligingsbedreigingen te voorkomen. Bovendien biedt het gemakkelijke integratie-opties, waaronder integratie met andere systemen, zoals CRM-systemen en e-commerce platformen.

Met het Drupal content beheer systeem kan je jouw website optimaliseren voor zoekmachineoptimalisatie (SEO) en de online zichtbaarheid van je bedrijf vergroten. Het heeft ook een enorme en actieve gemeenschap van gebruikers en ontwikkelaars die beschikbaar zijn om hulp en ondersteuning te bieden.

Kortom, met het Drupal platform kan je een betrouwbare, veilige en geavanceerde website bouwen die aan al jouw specifieke vereisten voldoet. En aangezien het een open source oplossing is, kan je de ontwikkelings- en onderhoudskosten beperken, wat het aantrekkelijker maakt voor ondernemers.

"Simply Fabulous is expert in het geven van Drupal ondersteuning voor jouw website of nieuw project."

10 redenen waarom je moet kiezen voor het Drupal CMS systeem

 • Open source software: Het CMS is gratis en heeft een grote gemeenschap van gebruikers en ontwikkelaars die verbeteringen en nieuwe functies toevoegen.
 • Veelzijdigheid: Het Drupal platform is geschikt voor een breed scala aan websites, van persoonlijke blogs tot complexe bedrijfswebsites en alles daartussenin.
 • Krachtige beheerinterface: Het is eenvoudig te gebruiken. Het is gebruiksvriendelijk en beschikt over een intuïtieve beheerinterface. Zo kan je zonder problemen nieuwe pagina's en inhoud toevoegen. Of bestaande inhoud bewerken met de wysiwyg editor.
 • Mobiel responsief: Het open source CMS maakt gebruik van responsive design, waardoor je website op elk apparaat, waaronder smartphones en tablets, goed wordt weergegeven.
 • SEO-vriendelijk: CMS Drupal is SEO-vriendelijk en biedt tal van functies en opties om je website, blog posts en webpagina's hoger in zoekresultaten te laten verschijnen.
 • Beveiliging: De code heeft een solide beveiligingsarchitectuur en wordt regelmatig bijgewerkt om bekende beveiligingsbedreigingen te voorkomen.
 • Multimedia integratie: Het CMS maakt het gemakkelijk om multimedia-inhoud, zoals afbeeldingen en video's, te integreren in je  website.
 • Gemakkelijke integratie met andere systemen: Drupal biedt een breed scala aan modules en integratie-opties waarmee het gemakkelijk te integreren is met andere systemen, zoals CRM-systemen en e-commerce platformen.
 • Community ondersteuning: De Drupal community heeft een enorme en actieve gemeenschap van gebruikers en ontwikkelaars die beschikbaar zijn om hulp en ondersteuning te bieden.
 • Scalability: Het platform is schaalbaar en kan worden aangepast aan de groeiende behoeften van je website en bedrijf. Het is bovendien een enterprise level CMS met headless CMS mogelijkheden.

Wanneer kies je beter niet voor het Drupal CMS systeem?

Hoewel dit een krachtig en veelzijdig CMS systeem is, is het niet de juiste oplossing voor elk type bedrijf of website. Hieronder staan een aantal situaties waarin je misschien beter niet voor Drupal kunt kiezen:

 • Kleine websites: Het is een uitgebreid systeem en kan complex zijn voor kleine websites met weinig inhoud of functionaliteit. Als je een eenvoudige website nodig hebt, zijn er eenvoudigere oplossingen beschikbaar.
 • Beperkte technische kennis: Het platform vereist een zekere mate van technische kennis, zowel voor installatie als voor het uitvoeren van updates en verbeteringen. Als je niet over de nodige technische vaardigheden beschikt, kan het moeilijk zijn om het Drupal systeem effectief te gebruiken.
 • Beperkte budget: Het is een open source systeem, maar het vereist nog steeds de aanschaf van hosting, domeinnaam en eventueel aangepaste ontwikkeling. Als je een beperkt budget heeft, kan je overwegen om een andere, meer budgetvriendelijke optie te overwegen.
 • Specifieke e-commerce behoeften: Hoewel Drupal Commerce integratie webshop integratie ondersteunt, is het niet specifiek ontworpen voor e-commerce en kan het moeilijk zijn om aan specifieke e-commerce vereisten te voldoen. Als je een e-commerce website nodig hebt, kan je beter een platform specifiek voor e-commerce overwegen.
 • Krachtige webhosting: Het Drupal platform vraagt een iets krachtigere webserver om vlot te kunnen functioneren, maar is dan wel heel erg snel.

Kortom, voordat je kiest voor het Drupal content management system, moet je jouw specifieke behoeften en beperkingen evalueren en beslissen of het de juiste oplossing is voor je bedrijf of website. Als je twijfelt, kan je overwegen om professioneel advies in te winnen.

Meer lezen?