Image
Over Simply Fabulous

Over ons? Graag. Het is belangrijk. Maar enkel op deze pagina. Nadien gaat het enkel over jou.

Simply Fabulous bouwt met passie en drive duurzame en succesvolle websites. Zonder omwegen. Voor KMO’s, industrieën, grote bedrijven en VZW’s.

Voor organisaties die weten hoe belangrijk een website is. Voor bedrijven die willen groeien en transformeren naar succes. Ook met jou, als je tenminste dezelfde begeestering deelt. Dat is wat ons samen drijft.

Daarom bestaat Simply Fabulous.

Ontstaan

Toen de wereld aan de voet stond van een gigantische digitale transformatie is Simply Fabulous ontstaan. Toen de websites nog statisch waren en e-commerce nauwelijks bestond.

Daar in 2006 werd Simply Fabulous bedacht. Door een gedreven student. Die toen al door had dat elk bedrijf een website zou nodig hebben.

Passie voor digitaal

Vanuit de passie voor grafiek en offlinecommunicatie – zijn vader had een reclamebureau – heeft Bram Willems zich verdiept in webdesign. Later studeerde hij met succes ICT aan de hogeschool te Gent. Deze technische bagage was een must. Om te kunnen groeien in zijn vak.

De snel evoluerende sector was altijd een stevige uitdaging. Maar tegelijk ontzettend boeiend. Het houdt Simply Fabulous tot op vandaag, scherp en actueel.

Hoe is Simply Fabulous doorheen de jaren geëvolueerd?

Simply Fabulous was bij de start een fullservicebureau. Offline- en online communicatie. Maar ook bedrijfswebsites en later eveneens e-commerce.

Vandaag helpt Simply Fabulous gedreven KMO’s. Met het bouwen van een succesvolle website. Maar evenzeer met het bepalen van hun digitale strategie.

Image
Bram Willems - Simply Fabulous

Maak nu vrijblijvend een afspraak met Bram. Maak zo kennis met Simply Fabulous en onze werkwijze.

  • Dit is geen sales gesprek
  • Dit is een kennismakingsgesprek
  • Maar jij beslist