Image
Contacteer ons voor een afspraak. Let's connect.

Webdesign Kortrijk.

Je zoekt een professioneel webdesign bureau regio Kortrijk? Ontdek hoe wij voor je KMO een website laten maken met Drupal.

We zijn toffe webdesigners. Expert in het maken van mooie sites. Gebruiksvriendelijk en modern. En we helpen je bedrijf graag met online groeien. Maar jij beslist.

Een ervaren webdesign bureau.

Heb je een nieuwe website nodig? En zoek je een bedrijf regio Kortrijk? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Ons webbureau heeft de afgelopen 10 jaar al vele klanten geholpen. Door hun online zichtbaarheid te verhogen. Als webdesigner regio Kortrijk zijn we trots om samen te kunnen werken met KMO's uit alle sectoren.

Onze websites zijn eenvoudig in gebruik. De vormgeving is mooi en hedendaags. We maken gebruik van de nieuwste technologieën en trends. Zo helpen we onze klanten hun doelen te bereiken.

We kunnen voor je bedrijf een nieuwe website maken. We kunnen je bestaande Drupal website aanpassen. Een Drupal upgrade uitvoeren. En je bestaande Drupal site verbeteren.

Voor elk bedrijf regio Kortrijk.

Ben je een KMO of een start-up? Wil jij je huidige site naar een hoger niveau tillen? Ons webdesign bureau is er om je te helpen. Met het Drupal CMS systeem bouwen we een schaalbare website. Je site zal betrouwbaar, snel en veilig zijn.

We bieden een breed scala aan diensten, waaronder:

Algemene webdesign services:

 • webdesign (websites en webshops)
 • web ontwikkeling
 • website audit
 • zoekmachine optimalisatie (SEO)
 • digitale strategie (doelgroep en kanalen bepalen)

Specifieke Drupal CMS services:

 • Drupal website laten maken
 • Drupal migratie
 • Drupal upgrade
 • Drupal webontwikkeling
 • Drupal multisite
 • Drupal ondersteuning
 • Drupal koppelen met externe software (CRM, ERP, Excel, etc.)

Ontdek het Drupal CMS systeem.

We maken onze sites met het Drupal CMS systeem. Met Drupal bouwen we goede en veilige sites. Drupal biedt vele voordelen. Zoals een gebruiksvriendelijke interface en vele opties voor maatwerk.

Met Drupal kunnen we voor je bedrijf een knappe website maken. Die je eenvoudig kan aanpassen en onderhouden. Zo heb jij altijd de controle over je eigen website en je online aanwezigheid.

Onze klanten kiezen voor een duurzame en veilige website. Een site die kan meegroeien met je bedrijf. Daarom kiezen bedrijven voor het Drupal CMS systeem. Daarom is een website laten maken met Drupal een goede keuze.

We kunnen je helpen om elk aspect van je online aanwezigheid te verbeteren.

Wanneer jij klant wordt ben je altijd onze hoogste prioriteit. We werken hard om ervoor te zorgen dat elke website voldoet aan je behoeften en verwachtingen.

We zijn trots. Omdat we voor je bedrijf mogen werken. Door een uitstekende klantenservice in de branche te bieden. We zullen er altijd voor zorgen dat jij tevreden bent met het eindresultaat. Daarom doen we dit zo graag.

We gaan jouw potentiële klanten motiveren om contact op te nemen. Een product demo aan te vragen. Of een product te bestellen. Zowel op desktop computers als mobiele apparaten.

Je digitale aanwezigheid meten.

Wil jij je bedrijf uit Kortrijk digitaal laten groeien? Simply Fabulous bouwt je website op basis van een goede analyse.

We maken wireframes op maat voor je nieuwe website. Zo brengen we je klantreis in kaart. En verfijnen we de gebruikerservaring (UX) van je site. 

Verder maken we een webdesign thema op maat. Gebaseerd op je branding en huisstijl. We maken dat je bezoekers snel informatie vinden op je site. Zo zullen ze sneller een afspraak maken.

We installeren de juiste tools.  We brengen de weg die je klant aflegt in kaart. We analyseren en sturen bij waar nodig. We noteren via welke kanalen je bezoekers op je website landen. Organisch, betaald of via social media. 

Verhoog je zichtbaarheid.

Artikels plaatsen uit je blog op sociale media? Dat gaat erg vlot. De juiste tekst en foto wordt geladen bij het plaatsen van je sociale media bericht. We stellen hiervoor de oGraph tags in. Makkelijk toch?

Zoekmachine optimalisatie (SE0)? We zorgen dat je website hiervoor technisch in orde is.

Het Drupal CMS heeft de juiste tools in huis. Zo kan je snel webpagina's en landingspagina's aanmaken op je site. Je website blijft actueel. En je gaat digitaal groeien met je bedrijf.

Image
Bram Willems - Simply Fabulous

Maak nu vrijblijvend een afspraak met Bram. Maak zo kennis met Simply Fabulous en onze werkwijze.

 • Dit is geen sales gesprek
 • Dit is een kennismakingsgesprek
 • Maar jij beslist

Webdesign voorbeelden regio Kortrijk

Drupal multisite case

Vervaeke

Een Drupal multisite oplossing voor de verschillende takken binnen deze onderneming.
Case: Drupal webdesign Oudenaarde

Consist

Een mooie Drupal bedrijfswebsite met een duidelijk overzicht van de producten.
Drupal webdesign case

DemaPack

Een mooie bedrijfswebsite met een duidelijk overzicht van de producten per sector. De website is uitgebreid met een e-commerce module.