Image
Over Simply Fabulous

Drupal Paragraphs Module: vereenvoudig je contentcreatie

Maak professioneel ogende websites met de Drupal Paragraphs module. Voorgedefinieerde paragraaf blokken maken het eenvoudig voor content editors en marketeers om pagina's te maken die geoptimaliseerd zijn voor conversie.
Image
Over Simply Fabulous

In het kort

 • Drupal Paragraphs is een geweldig hulpmiddel voor content editors en marketeers die snel en eenvoudig een professioneel uitziende website willen maken.
 • De Drupal Paragraphs-module maakt het makkelijker voor content creators en marketeers in tegenstelling tot geavanceerde pagina-bouwers zoals WordPress Elementor.
 • Met de Drupal Paragraphs-module hoeft de content creator of marketeer niet meer na te denken over grafisch ontwerp, omdat het ontwerp van elke paragraafblok vooraf gedefinieerd is en consistent is met de stijlgids van het merk.
 • Het gebruik van Drupal Paragraphs in combinatie met de Workflows-module kan voor marketeers zeer krachtig zijn. De Workflows-module maakt het mogelijk om een publicatiestroom te creëren waardoor content alleen wordt gepubliceerd als het klaar is.
 • Drupal Paragraphs is uitstekend geschikt voor het creëren van succesvolle landing pages die consistent zijn met de doelen van de marketeer en geoptimaliseerd zijn voor conversie.

Inleiding tot de Drupal Paragrafen module

De Drupal Paragraphs module is een geweldig hulpmiddel voor content editors en marketeers die snel en eenvoudig een professioneel ogende website willen maken.

Met de Drupal Paragraphs-module kan je een website bouwen die bestaat uit voorgedefinieerde paragraafblokken die structuur, ontwerp, kleuren en grafische vormgeving bevatten.

Deze paragraafblokken kunnen worden gebruikt om een verscheidenheid aan pagina's te maken, van een homepage tot een landingspagina, tot productpagina's en meer.

De voordelen van de Drupal Paragraphs Module

De Drupal Paragraphs module is veel gemakkelijker te gebruiken voor content creators en marketeers in vergelijking met meer geavanceerde page builders zoals WordPress Elementor.

Een van de belangrijkste voordelen van de Drupal Paragraphs module is dat content editors en marketeers niet meer hoeven na te denken over het grafische ontwerp. Het ontwerp van elk paragraafblok is vooraf gedefinieerd en consistent met de stijlgids van het merk. Dit betekent dat inhoudsredacteuren en marketeers zich kunnen richten op het maken van geweldige inhoud zonder zich zorgen te hoeven maken over het ontwerp.

Met de WordPress Elementor page builder hebben content editors en marketeers daarentegen veel ontwerpmogelijkheden, wat overweldigend kan zijn en kan leiden tot slechte ontwerpkeuzes. De Drupal Paragraphs module maakt het gemakkelijk voor content editors en marketeers om snel en gemakkelijk geweldig uitziende pagina's te maken.

Nadelen van een page builder:

 • Tijdrovend
 • Kennis over HTML of layout / grafisch design is nodig
 • Voor elke pagina opnieuw talloze instellingen goed zetten
 • Responsieve versies controleren en aanpassen
 • Moeilijk te migreren

Voordeel van een page builder:

 • Heel veel mogelijkheden om je pagina zelf te bouwen, als je er de tijd voor hebt.

Onderstaande afbeelding illustreert de werkwijzen van de Drupal Paragraphs module:

Image
Drupal Paragraphs module vs layout builder

 

De kracht van de Drupal Paragraphs Module & Workflows Module

De combinatie van de Drupal Paragraphs module en de Workflows module kan ongelooflijk krachtig zijn voor marketeers.

Met de Workflows module kunnen marketeers een publicatiestroom creëren die ervoor zorgt dat content pas wordt gepubliceerd als het klaar is.

Dit betekent dat content editors aan de content kunnen werken en de marketeer deze kan beoordelen en goedkeuren voordat deze op de website wordt gepubliceerd.

Succesvolle landingspagina's maken met de Drupal Paragraphs Module

De Drupal Paragraphs module is een uitstekend hulpmiddel voor het maken van succesvolle landingspagina's. Met een set voorgedefinieerde paragrafen kunnen marketeers eenvoudig landingspagina's maken die aansluiten bij hun doelstellingen.

Of het doel nu is om leads te genereren, producten te verkopen of informatie te verstrekken, de Drupal Paragraphs module maakt het gemakkelijk om pagina's te maken die geoptimaliseerd zijn voor conversie.

Conclusie

Kortom, de Drupal Paragraphs module is een geweldig hulpmiddel voor content editors en marketeers die snel en eenvoudig professioneel ogende websites willen maken.

Met de voorgedefinieerde paragraafblokken is het eenvoudig om pagina's te maken die consistent zijn met de stijlgids van het merk en geoptimaliseerd zijn voor conversie.

Heb je vragen of wil je meer informatie, neem dan contact met ons op of plan een videogesprek.